O nama

Kompanija Galeb Signalizacija radi po programu proizvodnje, projektovanja i razvoja signalno sigurnosnih, telekomunikacionih, kablovskih uređaja i postrojenja za železnicu. Ovaj program proistekao je iz Sistema Elektronske Industrije, pre više od 40 godina, sa rekonstrukcijom i modernizacijom prvih železničkih stanica na domaćim prugama.

Danas, zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji uređaja i komponenata, kao i poslovno tehničkoj saradnji sa poznatim domaćim i inostranim proizvođačima komplementarnih uređaja i komponenata, GALEB SIGNALIZACIJA je u stanju da ponudi, ugradi i pusti u rad moderna tehnička rešenja za većinu složenih problema u domenu sistema i uređaja za železničku signalizaciju. Galeb Signalizacija radi u oblasti inženjeringa po sistemu ključ u ruke.

Kvalitet proizvoda je potvrđen 40-godišnjim iskustvom u ovoj oblasti i mnogobrojnim referencama koje Galeb Signalizacija ima na železnicama Srbije, Crne Gore, Makedonije i drugih zemalja

putni_prelaz_sa_branicima
putni_prelaz_sa_branicima

Standard

Visok standard u poslovanju GALEB SIGNALIZACIJA dokazuje Sertifikatom sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008. Ulaganje u savremene tehnologije i stalni napredak su sinonim za uspeh na polju kvaliteta. U okviru kompanije GALEB strateški partner Galeb Signalizacija, u oblasti železničke signalizacije, je SIGMA iz Subotice.

Delatnosti

  • Stanični signalno – sigurnosni sistemi i uređaji SpDrS-64-JŽ po licenci “SIEMENS AG”
  • Automatski pružni blok SpDrS-64-JŽ
  • Signalno- sigurnosni uređaji za osiguranje i automatizaciju putnih prelaza
  • Sistem za automatsko zaustavljanje voza (AS I9192)
  • Servisiranje i održavanje proizvedene opreme

Strateško opredeljenje GALEB SIGNALIZACIJA zasniva se na ponudi najsavremenijih signalno – sigurnosnih tehnologija uz maksimalno korišćenje svojih resursa i u saradnji sa vodećim svetskim kompanijama kao što su: SIEMENS AG, KONČAR, AŽD PRAHA, ALSTOM i  ANSALDO STS

prokop_beta
HZ-Infrastruktura